Logo Tuinwinkel de Boshommel

Tuin-SOS


Ik help je in de winkel graag op weg, maar sommige dingen zijn handiger om op locatie te bespreken. Dat kan! Met Tuin-SOS geef ik namelijk advies aan huis. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met de huidige indeling van een border, twijfel je of je de juiste planten op de juiste plek hebt gezet of heb je een lastige (schaduw)plek waar het maar niet wilt lukken om iets leuks van te maken? En misschien heb je enthousiast tegels gewipt maar weet je niet hoe je nu verder moet? Met dit soort vragen kun je terecht bij Tuin-SOS.


Met Tuin-SOS kom ik naar jou toe!
Op dinsdagochtend tussen 9:00 - 11:00 en op woensdag en donderdag om 9:00 kun je een Tuin-SOS sessie boeken in Apeldoorn.

Nb. Woon je daar net buiten neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden!


Wat kun je verwachten?
We nemen 30-60 minuten de tijd om de locatie te bekijken en je wensen te bespreken. Mocht ik niet direct een antwoord voor je hebben, ga ik voor je op zoek of vraag ik het na bij een expert. Je krijgt concrete tips voor beplanting, voeding en/of indeling die is afgestemd op jouw wensen, bodem en zon-uren, zodat jij langer plezier hebt van je beplanting. Ik streef ernaar dat je tegelijkertijd ook de biodiversiteit een handje helpt. Dan zijn ook de vogels, bijen, vlinders en het andere leven in je tuin blij :-)


Uiteraard is het mogelijk om nadien beplanting, zaden of tuinvoeding te bestellen, zodat je meteen actie kunt ondernemen. Dat gaat altijd in overleg.


Wat kost het?

Voor 55,- kom ik 30-60 minuten bij jou thuis om mee te kijken met jouw tuinvraag of tuin-probleem. Nadien krijg je het advies (inclusief plantennamen) ook in een overzichtelijk document op de mail - hoef je niet alles te onthouden! Mocht ik nog dingen moeten uitzoeken, zit dat bij de prijs in.


Dit zeggen anderen over Tuin-SOS:

"Zeer tevreden over het advies/service en het prachtige eindresultaat. Na een bezoek op locatie hebben we een uitgewerkt advies op maat gekregen om onze voortuin opnieuw groen in te richten. De mooie plantjes werden afgeleverd en zelfs op de juiste plek gezet volgens het vlekkenplan. Wij kunnen Tuinwinkel de Boshommel van harte aanbevelen!" 


"Het was een nuttige en vooral gezellige start van mijn verjaardag. Ik ga nu vol enthousiasme en meer zelfvertrouwen aan de slag met al je tips en aanbevelingen."


Is dit iets voor jou? Of heb je nog vragen? Stuur me een berichtje of kom langs in de winkel!